Welkom bij Schoonheidssalon Angelique

Ontsnap voor enkele uurtjes uit de drukte… en maak kennis met ontspanning.

Schoonheidsverzorging speelt een belangrijke en onontbeerlijke rol in het leven van de hedendaagse man en vrouw. Lichamelijke gesteldheid, stress en invloeden van buitenaf laten sporen achter op de huid. De huid is kwetsbaar en vraagt om aandacht, het lichaam om ontspanning en rust. Bij schoonheidssalon Angelique kunt u terecht voor eerlijk en professioneel advies, voor de juiste behandelingen in de salon en producten voor dagelijks gebruik.

Er wordt tijd voor u en uw persoonlijke wensen genomen.

Even een moment van rust en tijd voor uzelf! Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in mijn Schoonheidssalon.

Uw schoonheidsspecialiste,
Angelique Dercksen

Voor de laatste nieuwtjes en updates volg Schoonheidssalon Angelique op social media.


Producten in de salon

De behandelingen worden gegeven met de producten van Webecos en Malu Wilz.

Webecos:

Eerlijke cosmetica die bestaat uit pure ingrediënten, waarvan aangetoond is dat ze helpen het herstellende vermogen van de huid stimuleren. Cosmetica met therapeutische niveaus van plantenstoffen, kruiden-extracten, essentiële vetzuren, botanische oliën, vitaminen, mineralen, zuiver etherische oliën en antioxidanten, die de huid de benodigde elementen kan geven.

Met unieke receptuur en texturen die zorgen voor een optimale opname van de werkstoffen door de huid.

Malu Wilz:

Exclusieve producten op basis van plantenextracten en geneeskrachtige kruiden. De producten worden in samenspraak met dermatologen ontwikkeld en zijn daardoor dermatologisch getest. Met de behandelingen van Malu Wilz wordt u niet alleen mooier maar geven u ook een gelukzalig gevoel door de geur sensatie.